Contact

Orthodontiepraktijk BraceTime Obdam
Dorpsstraat 82
1713 HK Obdam

Tel: 0226-870 020
info@bracetimeobdam.nl

Openingstijden:
Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 08.15 – 16.30 uur
Dinsdag van 08.00 – 21.00 uur

Tijdens praktijkuren kunt u voor spoed altijd terecht na een telefonische afspraak via ons telefoonnummer: 0226-870 020.
De spoeddienst buiten praktijkuren is UITSLUITEND en alleen bedoeld voor ongevallen, nabloedingen en ernstige pijnklachten, die niet kunnen wachten tot de eigen tandarts weer bereikbaar is. Indien het noodzakelijk is gebruik te maken van deze dienst, wilt u dan rekening houden met contante betaling en wilt u uw verzekeringspapieren meenemen? Tijdens de spoeddienst is legitimatie verplicht.
De Tandarts Spoed Praktijk in Alkmaar is buiten praktijkuren bereikbaar op: 0900-8602

Vergeet uw ID bewijs niet mee te nemen bij uw 1e afspraak!

Wij zijn als zorgverlener verplicht deze in te voeren bij uw gegevens. Het afzeggen of wijzigen van een afspraak kan alleen telefonisch.

Niet nagekomen afspraken:
Indien een afspraak geen doorgang kan vinden, dient deze minimaal 24 uur van te voren afgemeld te worden. Bij niet tijdige afmelding kan de gereserveerde tijd in rekening gebracht worden.

Avondopenstelling:
De praktijk is ook op dinsdagavond geopend voor orthodontische controles van 18.00-21.00 uur. Dit als service om tegemoet te komen aan mensen die zich overdag zeer moeilijk vrij kunnen maken voor een bezoek aan onze praktijk. Tevens zeer gewaardeerd door onze scholengemeenschap.

Gratis parkeren
U kunt gratis voor de deur parkeren.